AquaDerma

AquaDerma

Ramson Packaging leverer til Lilleborgs storsatsning Aqua Derma 
Da Lilleborg skulle ta frem sin nye hudpleiekolleksjon, Aqua Derma, var Ramson Packaging en av utvalgte leverandører Lilleborg vendte seg til for å finne emballasje med riktig utrykk. Dette var spesielt viktig da produktserien er Lilleborgs største satsning siden 2002. Ramson Packaging kunne tilby Lilleborg et stort produktutvalg til konkurransedyktige priser, og valget falt til slutt på airless til Pure Moisture Day Cream og Age Defense Day Cream.

Aqua Derma serien er basert på en nordisk filosofi om rendyrket kvalitet og om å benytte seg av «kraften i det rene», dette gjenspeiler seg også i emballasjen.

Innkjøpssjef Henning Andrè Raab i Lilleborg uttaler at «Alle enkeltkomponentene i serien bygger opp under den helhetlige apotek-kvaliteten som serien har. Vi er stolte av produktene, og ser at markedet har tatt godt imot serien!»

Ramson Packaging er en ledende aktør innen plastemballasje i Skandinavia med mer enn 25 års erfaring. Vi jobber med de fremste emballasjeprodusentene i verden, hvor vi har egenproduksjon og er eksklusive distributører av emballasjeløsninger for våre kunder.

RELATED POSTS