Empack 2014

Empack 2014

Ramson Packaging vil være tilstedet på Empack 2014 – Kistamässan, Stockholm, 15-16. oktober.

Kom og besøk oss på vår stand E:21, og benytt kode 2030 på denne siden for å få gratis entrebillettter.

Vår store nyhet ved Empack 2014 er vår nye triggerflaske som leveres i PE, PP og PET. Den kan fåes med standard skru og snap-on, samt barnesikker snap-on:

I samarbeid med Kemetyl utviklet vi nylig en barnesikker snap-on hals til vår triggerflaske, som gjør at denne flasken nå er barnesikker i henhold til ISO-8317. Kemetyl benytter denne flasken sammen med vår OpUs sprayer til sin peisrens; en effektiv og kraftig rengjøringsspray til bruk på glassfronter i peis og ovner.

”Kemetyl har i samarbeid med Ramson Packaging videreutviklet eksisterende emballasje til en enda sikrere og bedre emballasje for forbrukerne. Å få produktene godkjent som barnesikre ihht IS0-8317 har vært svært viktig for oss og vi er fornøyd med den løsningen vi har fått utviklet”
Terje Akselsen, Supply Chain & Procurement Manager
Vi vil på messen også fokusere på vår egne serie med juiceflasker, som har blitt en stor suksess og ligger helt rett i tiden med trender for juicebar og smoothies.
Vi på Ramson Packaging er meget fleksible i forhold til å hurtig utvikle nye verktøy og løsninger for våre kunder. Med 25 års erfaring innen emballasje kan du stole på at ditt prosjekt er i trygge hender.

RELATED POSTS